Peelland in Business Beurs 2023

Op donderdag 30 maart nemen wij deel aan de eerste editie van Peelland in Business. Dit nieuwe beursconcept voor de regio Deurne-Asten-Someren vindt plaats in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken op de beurs zodat we je bij kunnen praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

 

Lees meer...

Vacature

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar :
– Full time monteur (Staalbouw)

Ben jij of ken jij de aangewezen persoon die ons team eventueel kan komen versterken? Neem dan gerust contact met ons op!
Dit kan via de telefoon: 0493-310666 of d.m.v. een email naar info@jvdmortelhekwerken.nl.

Lees meer...

Nieuwe website online!

Onlangs is onze nieuwe website live gegaan. Een website die in een geheel nieuw jasje is gestoken en een resultaat waar we trots op zijn.
Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe look-and-feel voor de website alsmede de informatievoorziening. We hopen u met onze vernieuwde website nog beter van dienst te kunnen zijn.

Belangrijke productgroepen hebben we voor u bovenaan in een blauwe balk geplaatst. Hier kun u eenvoudig kijken naar wat wij, van J vd Mortel Hekwerken & Poorten, voor u kunnen betekenen. In de witte balk, die u helemaal bovenaan de website vindt kunt u meer informatie lezen over ons bedrijf, de mensen die er werken en vindt u onze contactgegevens.

Lees meer...