Constructiewerk en staalbouw

Op maat gerealiseerde constructiewerken en staalbouw bij J v/d Mortel

Metaal mag dan wel een materiaal zijn dat koud aanvoelt, de behandeling van J v/d Mortel is totaal het tegenovergestelde; Warm en persoonlijk. Niet alleen omdat het reeds een 25 jaar gevestigde naam is in Deurne, maar ook omdat het een goede formule is dat veel projecten tot een goed einde brengt. De bouwtijden zijn kort, evenals de doorlooptijden en werkvoorbereiding, en hierdoor moet de productie ook aansluiten. Dit kan allemaal alleen bereikt worden door een goede communicatie vooraf en vertrouwensband in elkaar. Door zorg te dragen tijdens het intensieve en persoonlijke proces zorgt J v/d Mortel voor een constante, goede kwaliteit waarmee alle partijen, zelfs de projectleider, uitvoerder en eindconsument, zeer tevreden zijn!

Staalconstructies(constructiewerk), zowel voor nieuwbouw als verbouw!

Firma J v/d Mortel heeft zich, eigen al sinds jaars en dag, gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte staalconstructies voor zowel nieuw als verbouw. Enkele voorbeelden zijn hiervan: Bedrijfsgebouwen, industriehallen, zwembaden, overkappingen, sporthallen, woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in trappen, bordessen, balkons en zelfs kunstwerken. Tevens zijn we werkzaam in de hekwerken en poorten industrie.
Naast de grote projecten vanuit bouwbedrijven zijn we uiteraard ook gespecialiseerd in de kleine projecten voor de consument. Het realiseren van de complete bouw voor een veranda, overkapping of carport is dan ook iets dat regelmatig voorkomt bij J v/d Mortel. Het complete proces, van tekening tot montage, is inmiddels geoptimaliseerd zodat iedereen, maar met name u als opdrachtgever, de voordelen hiervan plukt.
Teven bezitten vele van onze werknemers het VCA- en BHV certificaat voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

TOT EN MET MONTAGE OP DE BOUWPLAATS
Naast de kleine projecten is J v/d Mortel ook bekend bij vele grote bouwbedrijven. Zo zien inmiddels vele bedrijven J v/d Mortel als goede samenwerkingspartner vanwege het vertrouwen, beide kant op
Vanaf het moment dat het ontwerp van de architect en de daarbij behorende constructieberekeningen en tekeningen beschikbaar zijn, is J v/d Mortel in staat het hele traject te voltooien vanwege de vele goede partners waar J v/d Mortel mee samenwerkt. De eerstvolgende fase bestaat uit het maken van specifieke werkplaatstekeningen voor het produceren van onderdelen, welke geheel in onze eigen fabriek gebeurd. Zowel de werkplaatstekeningen als de werkvoorbereiding gebeurt op ons eigen kantoor en door daarin gespecialiseerde vakmensen. Vervolgens vindt de productie, assemblage en nabehandeling plaats. Ook dit gebeurd grotendeels in eigen beheer. De nabehandeling vind echter wel buitenshuis plaat, omdat we hierin een nauwe samenwerking hebben met het bijbehorende gespecialiseerde bedrijf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren welke beloofd wordt.
De onderdelen zijn dan gereed voor transport naar de bouwplaats, waar het geheel, vaak compleet door ons, afgemonteerd kan worden. De montageploeg van firma J v/d Mortel verzorgt het plaatsen van de constructie op de bouwplaats op professionele wijze en op basis van de gegronde veiligheid. Ongelukken heeft niemand iets aan en daarom werken wij uitsluitend met goed gekeurd montagemateriaal en zorgen we voor een nacontrole waardoor het geheel als kwalitatief en ijzersterk goedgekeurd kan worden!