Aluminium

J v/d Mortel voor al uw Aluminium producten

J v/d Mortel – las-en constructiewerken is inmiddels al vele jaren actief bezig met vervaardigen van aluminium (bouw)producten. Aluminium producten komen voor in bijvoorbeeld gevels, muurafdeksystemen, doorvalbeveiligingen en balustrades. Maar ook wordt aluminium gebruikt bij allerdaagse producten als schoorsteenkappen, bloembakken, hekwerken en andere constructies. Dit vanwege de duurzaamheid van het aluminium. En daarbij is J v/d Mortel de ideale partner; Alles wordt namelijk op maat aangeboden.

Aluminium

Aluminium is een hoogwaardig metaal (non-ferro) met een breed scala aan profielen en platen. Deze lichte metaalsoort heeft een hoge stijfheidsfacter, waardoor het een gunstig materiaal is voor constructiewerk op geringe schaal.

Aluminium vraagt weinig onderhoud vanwege de blanke, schone glans en de corrosiebestendigheid. Hierdoor wordt aluminium vaak gebruikt als design- en afwerkmateriaal voor zowel binnens- als buitenshuis.
In dat laatste geval is het vaak raadzaam om het ‘alu’ te laten behandelen. Deze behandeling wordt anodiseren genoemd; Het aanbrengen van een anodisatielaag. Dit beschermt het metaal en geeft een nieuwe afwerking aan het geheel.

Breed assortiment

Wij leveren, voor u op maat gemaakt, plaatwerk en profielen; buizen en kokers, deuren, kasten en rekken, trappen, tafels, displays, hekwerken of tuindecoratie. Kortom: alles wat bruikbaar is voor uw woning en/of bedrijf. Vele aluminium producten zijn ons reeds gepasseerd en hebben dan ook een breed portfolio opgebouwd.

Zowel onze ontwerpkamer als productiemogelijkheden zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd. U kunt bijvoorbeeld een eigen ontwerp laten produceren, of samen met ons kijken naar de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot de meest optimale oplossing voor beide partijen.

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie!


Aluminium projecten

Bekijk meer projecten

Ik wil passend advies

Meer informatie over Aluminium?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Aluminium

  • Persoonlijke behandeling
  • Gekwalificeerd aluminium
  • Vakbekwame mensen
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Op maat ontworpen