Metaalbewerking

Metaalbewerking bij Staal, aluminium en RVS

J v/d Mortel – Staal en constructiewerken – heeft al sinds jaar en dag ervaring met plaatbewerkingen en biedt daarmee de klant een zeer divers productaanbod. Naast eindproducten produceren we ook halffabricaten uit staal, Aluminium, RVS, Corten staal en eventuele speciale materialen naar wens. Zowel uit plaat- als profielwerk, met of zonder na- en voorbehandeling. Geen uitdaging is J v/d Mortel – Las en constructiewerken te groot, we proberen altijd, samen met de klant, tot een gewenst resultaat te komen.

Plaat- en profielbewerking

Door mee te denken met de klant zorgen we voor een goed ontwerp en een efficiënte manier van produceren bij onze metaalbewerking. De kracht hiervan zit in het ‘vereenvoudigen’. Daarvoor hebben onze vakmannen al een jarenlange ervaring opgebouwd en weten we precies de mogelijkheden én onmogelijkheden die op ons pad liggen.

Machines voor metaalbewerking

Naast onze vakmensen staat er ook een groot machinepark tot onze beschikking waarmee we een groot scala aan bewerkingen kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben we ook diverse lastechnieken (TIG/MIG-MAG) in huis waarmee, naast het ‘normale’ laswerk, ook specialistisch laswerk kunnen leveren op bijvoorbeeld RVS en Aluminium.

Hieronder ziet u een korte lijst van machines en bewerkingen welke wij in eigen beheer gebruiken en uitvoeren voor onze staal- en constructiewerken, plaatbewerkingen en metaalbewerkingen:
– Laswerkzaamheden; TIG/MIG-MAG lassen met staal, aluminium en RVS
– Draadsnijden
– Boren; Van handboormachine tot grote kolomboormachine
– Flowdrillen
– Zagen; Meerdere (automatische) zaagmachines
– Ponsen
– Persen; Zowel handpersen als een grote drukpers van 50 ton
– Zegen
– Knippen
– Walsen
– Kanten; Een LVD kantbank tot 250 ton
– Buigen; Zowel platen als profielen
– Spuiten; In onze eigen, nieuwe spuitafdeling
– Verzinken, poedercoaten en natlakken; Dit gebeurd in samenwerking met onze partners
– Ambachtelijk handwerk; Smeedwerk op kleine schaal

Materialen en profielen

J v/d Mortel – las- en constructiewerken is naast staal ook gespecialiseerd in Aluminium en RVS. Hiervoor hebben we dan ook onze eigen specialisten in huis die uw wens als uitdaging zien en dit specialistisch werk altijd op een nette manier afwerken. Dit geld overigens ook met ons staalwerk.

Er zijn nog maar weinig profielen die firma J v/d Mortel nog niet voorbij heeft zien komen. Van de kleine standaard kokers en hoeklijnen tot de grote IPE600 en HEB100 liggers; Geen profiel is ons te klein of groot. Tevens hebben we ook ervaring in de speciale profielen als deurprofielen, raamprofielen, kozijnprofielen en gevelprofielen.

Persoonlijk contact

Heeft u zelf een aanbouw of verbouw in gedachten maar twijfelt u over de mogelijkheden? Of zoek u een partij die voor u iets kan beteken in de staal en constructiebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; Wij staan u graag te woord onder het genot van een kopje koffie!