Over ons

30 jaar ervaring in metaal

J van de Mortel is al ruim tijd, reeds 30 jaar, gespecialiseerd in produceren van op maat gemaakte constructie- en staalbouw. Mede door deze ervaring zijn wij in staat uw wens om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Op deze website vindt U een indicatie van wat er zoal mogelijk is bij J v/d Mortel – Staalwerken. Door onze vakmensen zijn wij in staat vrijwel alle tekeningen om te zetten in een compleet eindproduct wat nog vele jaren mee kan. Bekijk in bovenstaande categorieën de verschillende mogelijkheden.

Om de duurzaamheid te kunnen garanderen worden onze producten vaak thermisch/delta verzinkt waarna ze worden gepoedercoat in de door U opgegeven RAL kleur. Tevens is het ook mogelijk om de staalwerken te laten (nat)lakken of op een andere manier te laten voorzien van de beschermingslaag.

Indien nodig nemen wij montage en automatisering ook voor onze rekening!

Meer dan constructiebouw

Daarnaast hebben wij onze specialisme de afgelopen jaren uitgebreid waardoor U ook bij ons terecht kunt voor o.a Hekwerken, Poorten, Trappen, Tuindecoratie, Schoorsteenkappen, Steenkorven, RVS, Alumiunium en vele andere specialistische staalwerken!