Montage

Montage werkzaamheden door J v/d Mortel Staalwerken

J v/d Mortel – las- en constructiewerken uit Deurne is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de staalbouw. Met tot op heden vele positieve projecten en vrijwel geen negatieve reacties mogen we ook trots zijn op het resultaat. Het resultaat dat door ons geproduceerd én gemonteerd kan worden, want ook de montage kan door J v/d Motel verzorgd worden.

Het complete aanbod in montage

Naast ons specialisme in montage en onderhoud van de staalconstrucies doen we mer dan dat. Ook onze kennis en capaciteit zijn toereikend om een stukje engineering en (bouwtechnisch) tekenwerk op ons te nemen. En tevens is door ons uitgebreide netwerk een groot scala aan partners beschikbaar waardoor we werkelijk het plaatje rond kunnen krijgen. Dit betekend dus het ontwerp, productie en montage tot aan de beplating aan toe.

Flexibel en snel

J v/d Mortel – las- en constructiewerken, is vaak betrokken bij klussen waar veel spoed bij gemoeid is. In onze goed georganiseerde organisatie kunnen we snel beslissingen nemen en handelingen doorvoeren. Afgezien van of de keuze nu strategisch of praktisch is, we hebben alle capaciteiten in huis om de productie en montage snel van start te kunnen laten gaan. Onze montagecapaciteiten zijn flexibel en werken desgewenst buiten de normale werktijden. Bovendien zijn we vaak snel ter plaatse vanwege ons werkgebied in Deurne, Helmond, Eindhoven, Venlo en omstreken in zuidoost brabant.

Vertrouwde kwaliteit

Ieder project moet kloppen, en dat is ook ons uitgangspunt. Dat is ook de reden dat wij enkel werken met hoogwaardig gecertificeerde staalproducten. En op de bouwplaats bewaken onse vakmannen de kwaliteit van ons werk tot in alle details. Wat er is afgesproken komen we na, en dat is dan ook het stukje service dat we leveren.

Veiligheid voor!

J v/d Mortel neemt de veiligheid van ons én U als zeer serieus. Dat is ook de reden dat al onze mensen, materialen en gereedschappen zijn goedgekeurd en voorzien zijn van een certificaat. Onze monteurs zijn voorzien van diploma’s en certificaten als VCA en EHBO en hebben reeds jarenlange ervaringen in de staalbouw en montage. Hierdoor kunnen we de risico’s tot een minimum beperken.

Contact

Denkt u aan een verbouw of aanbouw? Heeft u informatie nodig of denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag alle nodige zaken onder het genot van een kopje koffie!