Nieuwe website online!

Onlangs is onze nieuwe website live gegaan. Een website die in een geheel nieuw jasje is gestoken en een resultaat waar we trots op zijn.
Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe look-and-feel voor de website alsmede de informatievoorziening. We hopen u met onze vernieuwde website nog beter van dienst te kunnen zijn.

Belangrijke productgroepen hebben we voor u bovenaan in een blauwe balk geplaatst. Hier kun u eenvoudig kijken naar wat wij, van J vd Mortel Hekwerken & Poorten, voor u kunnen betekenen. In de witte balk, die u helemaal bovenaan de website vindt kunt u meer informatie lezen over ons bedrijf, de mensen die er werken en vindt u onze contactgegevens.

Een website is nooit af. We gaan de komende tijd door met het ontwikkelen van onze pagina’s. Mocht u in de tussentijd een vraag of opmerking hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij ontvangen graag uw mening!

Team J vd Mortel Hekwerken & Poorten

« Ga terug naar overzicht