NEN EN ISO 1090 CE Markering

J v/d Mortel CE-Markering

J v/d Mortel is NEN-EN 1090 gecertificeerd voor Staal- en aluminiumconstructies. De NEN-EN 1090 is een Europese norm en is een onderdeel van de Construction Product Regulation richtlijn, ook wel de ‘Bouwproductenverodering’ genoemd.

J v/d Mortel is gecertificeerd met de ‘CE markering’
Een hoge en constante kwaliteit en tevens voldoen aan de relevante technische specificatie zijn een van de belangrijkste onderdelen voor de CE-markering. De constante kwaliteit kan worden behaald door de beheersing van onze bedrijfsprocessen en enkel gebruik te maken van gecertificeerd hoogwaardig staal. Een hoofdaspect dat J v/d Mortel al handhaaft sinds de oprichting, inmiddels ruim 25 jaar geleden. Dat is ook de reden dat J v/d Mortel in beeld is bij vele bouwbedrijven en bekend staat al betrouwbare en meedenkende partner op de bouwlocatie.

CE-markering is verplicht vanaf 1 juli 2014 op de staalconstructies
Vanaf 1 juli 2014 jl. is het een ‘must’ dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie voorzien zijn van een CE markering volgens NEN EN 1090. Dit zijn niet enkel staalconstructies, maar bijvoorbeeld ook een trap of balustrade; Tevens een product van J v/d Mortel.

J v/d Mortel staat inmiddels bekend als gespecialiseerd bedrijf in ontwerpen, productie en montage van kwalitatief hoogstaande constructies, veelal op maat gemaakt. De waarborging van de kwaliteit is de laatste jaren flink toegenomen, vandaar de certificering van ISO NEN-EN 1090 (CE markering / keurmerk).

Contact
Heeft u vragen over onze NEN-EN 1090 CE markering / keurmerk toepassingen of heeft u meer informatie nodig hierover? Of kunnen wij iets betekenen voor u en wilt u daarover eens om te tafel? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!