Klantenreviews

Klantenreviews van J v/d Mortel - Hekwerken & Poorten

B. Vogel en E. Vogel-Meijer

Het gehele project van kennismaken met het bedrijf, het tonen van voorbeelden en het verdere contact tijdens ontwerp en constructie is prima en prettig verlopen. Ook de plaatsing is zeer prettig verlopen met veel oog voor details, zeer klantgericht.
Wij danken Johan van de Mortel en zijn bedrijf voor de levering van deze poort, werkelijk een aanwinst voor ons huis, waar we ongetwijfeld zeer lange tijd van zullen genieten!

Fam. Konings

Wij zijn erg blij met de nieuwe poort: mooie uitstraling, praktisch geluidloos sluiten, en voor ons eindelijk een poort die gewoon op slot kan. Het werd voor ons dan hoog tijd dat onze houten poort, die nog ouderwets sloot met een balk, vervangen werd.
Na onze zoektocht op internet en verschillende offertes via deze weg te hebben aangevraagd, kwamen wij terecht bij jullie bedrijf. Jullie waren voor ons het eerste bedrijf dat niet alleen maar prachtige foto's liet zien op de website, maar we werden ook zeer gastvrij ontvangen binnen jullie bedrijf waar we konden zien met welke materialen jullie werken en hoe de poort eruit zou komen te zien. Tot slot zijn wij zeer tevreden over jullie open en duidelijke manier van communiceren. Hier kunnen vele andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Bedankt voor de fijne samenwerking en mochten er mensen in onze omgeving op zoek zijn naar een poort dan zullen wij jullie bedrijf zeer zeker van harte aan bevelen.

E. Stukker

Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel te vergroten in onze buurt (34 woonhuizen) hebben wij poorten laten plaatsen in onze achterpaden.
Na contact met diverse bedrijven is besloten om gebruik te maken van de offerte van v.d. Mortel. Zij deden ons het beste voorstel o.b.v. prijs/kwaliteit. Het voorbereidingstraject alsmede de uiteindelijke plaatsing van de poorten is naar volle tevredenheid verlopen. Wij hopen dan ook nog lang plezier te beleven aan de geplaatste poorten. Ook de service achteraf waarin werd gevraagd of alles in orde was hebben wij als prettig ervaren en gaf ons het gevoel dat v.d. Mortel er alles aan is gelegen om tevreden klanten te hebben.

M.Blok

'De heren hebben de Poort mooi neergezet, bedankt!'

I.K. van der Spoel

'Ik wil jullie via deze weg heel erg bedanken voor de goede samenwerking en het mooie hek. De vragen die we hadden werden snel en naar tevredenheid beantwoord, goede communicatie over plaatsingsdatum en erg flexibel. Ook de prijs kwaliteit verhouding is erg goed!
De mannen die het hek geplaatst hebben verdienen absoluut lof! We hadden nog een klein probleem en het bleek dat we het hek toch iets moesten verplaatsen. Helaas zaten de palen al in de grond. De mannen hadden er helemaal geen moeite mee en zeiden eenvoudig: " dan verplaatsen we ze toch even ".
Echt super!! Bedankt en succes verder met het bedrijf !'

F Verhees

'De poort is volledig naar wens geplaatst. Ben erg tevreden over het resultaat! '

Geraniumstraat bewoners

'Graag zou we jullie langs deze weg willen bedanken voor jullie service en betrouwbaarheid, we hebben geen enkel moment gehad dat het niet goed zou komen als we weer met een vraag bij jullie kwamen. Steeds werd kregen we het antwoord” gaan we regelen en oplossen voor jullie”
Dat vertouwen heeft vanaf dag 1 de doorslag gegeven om met jullie in zee te gaan.
Zowel de jongens op kantoor als de jongens die alles gemaakt hebben en geplaatst hebben maar zeker ook de voorlichting vooraf was zeer goed.
Iedereen is heel blij met de poorten en persoonlijk ben ik dat jullie ook nog een stuk kwaliteit hebben afgeleverd.

Namens de bewoners van de Geraniumstraat: BEDANKT fa.J vd Mortel hekwerken.'

Fam. Janssen

'De poort bevalt erg goed. Het is allemaal erg mooi geworden. Service en montage was super, erg blij met het resultaat!'

C. Nolte

'Alles is naar wens verlopen en ziet er precies zo uit zoals ik gedacht heb. Alle afspraken zijn nagekomen en het is net zo goed gegaan als in het voortraject is doorgesproken!'

J. Nelis

'Ik wil even kwijt dat ik elke dag met heel veel plezier aan jou denk !!!
Steeds als ik mijn poort weer zie, ben ik er weer blij mee.
Het werkt allemaal nog als nieuw.
Een echt kwaliteitsstuk aan mijn woning en elke euro waard.

Ik geniet me een bult.
Daarbij denk ik ook met veel plezier terug aan de fantastische manier waarop je me als klant geholpen hebt. Je bent hier een echte meester in.
Een fijne vent om mee te werken en een op-en-top vakman.
Ik denk met heel veel plezier terug aan onze samenwerking.

Nogmaals een vette dankjewel !!! '

L. van Overveld

“Vanaf het eerste contact ( in aangename sfeer ) merk je dat je bij een stel vakmensen bent die begrijpen wat je van hen wilt. Tot aan de plaatsing van het hekwerk is alles vlekkeloos verlopen, geen onverwachte verrassingen ,maar er is in een woord een stuk kwaliteitswerk geleverd.

Het zal misschien niet zo snel weer voorkomen, maar voor een evt. volgende keer ga ik zonder enige twijfel weer naar de Fa. v de Mortel, wat ik overigens aan iedereen kan en zal aanbevelen!!!!.
Getekend, een tevreden klant”